Μέχρι και 22 βαθμούς έφτασε σήμερα η θερμοκρασία - Συνεχίζεται η καλοκαιρία

Μέχρι και 22 βαθμούς έφτασε σήμερα η θερμοκρασία - Συνεχίζεται η καλοκαιρία Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ξεπέρασε οριακά τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη σήμερα, ενώ σχετικά υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν γενικότερα, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στα δυτικά του Ηρακλείου και ήταν 22,1 βαθμοί, ενώ ακολούθησαν οι Άγιοι Πάντες Χανίων, η Μικρή Βίγλα Νάξου, τα ανατολικά του Ηρακλείου και η Μονεμβασιά με 20,6 βαθμούς.

Μέχρι και 22 βαθμούς έφτασε σήμερα η θερμοκρασία - Συνεχίζεται η καλοκαιρία Facebook Twitter

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες. Σχετικά υψηλές για την εποχή θα είναι και αύριο οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου), 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM
Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: Βίντεο και φωτογραφίες

Ελλάδα / Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: 10 δύτες εργάζονταν σε βάθος 50 μέτρων - Βίντεο και φωτογραφίες

Η αποκατάσταση της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα ήταν επιχείρηση υψηλού ρίσκου από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ