Απεργία την Πρωτομαγιά

Έγκλημα στην Ιθάκη: «Του είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον δράστη

Έγκλημα στην Ιθάκη: «Του είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον δράστη Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα στην Ιθάκη, με θύμα έναν 40χρονο από τη Μεγάλη Βρετανία που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ένας 54χρονος, επιτέθηκε στον 40χρονο Βρετανό σε ξενοδοχείο του νησιού ενώ πληροφορίες θέλουν τον φερόμενο ως δράστη να κατηγορεί το θύμα για εξωσυζυγική σχέση με την 42χρονη γυναίκα του, που φέρεται να ήταν επίσης παρούσα στον καβγά.

Όσοι μιλούν για το εν διαστάσει ζευγάρι, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, λένε ότι ήταν γνωστό πως «υπήρχαν προβλήματα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης υποπτευόταν πως ο Βρετανός θα έφευγε τόσο με την 42χρονη όσο και με την κόρη του στην Αγγλία.

Η 42χρονη φέρεται να είχε ήδη ζητήσει διαζύγιο από τον δράστη, με τον οποίο είχαν αποκτήσει το κορίτσι, ηλικίας 8 ετών σήμερα. Ο 54χρονος διατηρούσε σούπερ μάρκετ στο νησί . «Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 40χρονος έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί από τη Βρετανία και έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ: «Ο 54χρονος πήγε εκεί, έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο». Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο κορίτσι μένει για την ώρα με τη γιαγιά, τον παππού και την θεία του.

Το χρονικό του εγκλήματος

 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο. Ο 54χρονος ξυλοκόπησε άγρια το θύμα του με λακτίσματα και γροθιές.  Κατά πληροφορίες η 42χρονη ήταν παρούσα στον καβγά και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής, ειδοποίησε τις αρχές αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης. Η 42χρονη επίσης συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση. Και οι δύο θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ