Παράταση στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Ελ. Βενιζέλος»

Παράταση στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Ελ. Βενιζέλος» Facebook Twitter
Εurokinissi
0

Παρατείνεται από το ΤΑΙΠΕΔ έως τις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 30% του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», η οποία έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το ΚΥΣΟΙΠ αποφάσισε χθες να συνεχιστεί άμεσα η διαδικασία για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία έχει ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου εφέτος. Η παράταση δίδεται για να επιλυθεί το πρόβλημα με τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου μετά την πώληση του 30%.

Με την υπογραφή «Σύμβασης Παραίτησης», το Δημόσιο θα κατέχει δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο πρόεδρος, αντί για τρεις θέσεις σήμερα.

«Ιδεολογική και πολιτική μας θέση, όπως διαρκώς τονίζουμε, είναι ότι αντιμετωπίζουμε τις αποκρατικοποιήσεις ως αναπτυξιακό εργαλείο της οικονομίας, αρκεί αυτές να πραγματοποιούνται με όρους απόλυτης διαφάνειας και γνώμονα εν τέλει το δημόσιο συμφέρον. Και όχι μόνο ως μέσο αύξησης των δημοσίων εσόδων», δήλωσε χθες, αμέσως μετά το ΚΥΣΟΙΠ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ