ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συγκίνηση στο Λύρειο Ίδρυμα: Ο πρώτος γάμος μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Συγκίνηση στο Λύρειο Ίδρυμα: Ο πρώτος γάμος μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Facebook Twitter
0

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην εκκλησία του Λύρειου Παιδιού Ιδρύματος στο Μάτι, όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γάμος μετά τη φονική πυρκαγιά.

Η νύφη είχε μεγαλώσει στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και η Ιερή Μονή Αγίας Τριάδας γέμισε με κόσμο για να γιορτάσει το γεγονός. «Το Λύρειο Ίδρυμα για μένα είναι οικογένεια», δήλωσε η νύφη. «Παίρνω μία κοπέλα η οποία έχει ζήσει τόσα χρόνια στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νιώθω τεράστια χαρά και τιμή που παντρεύομαι αυτήν την κοπέλα», είπε από την πλευρά του ο σύζυγος.

Η καθηγουμένη της Μονής παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό και εξέφρασε την πολύ μεγάλη χαρά της για το γεγονός. «Ένα από τα παιδιά μας, που ήταν από μικρό εδώ, μεγάλωσε, εξελίχθηκε, σπούδασε, εργάστηκε και τώρα φτιάχνει τη δική της οικογένεια», είπε.  

«Ήταν πολύ λίγα τα παιδιά. Ευτυχώς που τα περισσότερα έλειπαν»

«Ήταν πολύ λίγα τα παιδιά. Ευτυχώς που τα περισσότερα έλειπαν, γιατί δεν ξέρω με τον πανικό που θα έπιανε τα πιτσιρίκια αν θα μπορούσαμε να μετακινηθούμε τόσο γρήγορα», είχε δηλώσει η καθηγουμένη της Μονής στην τηλεόραση του Alpha, μετά τη φονική πυρκαγιά στο προσθέτοντας πως «στο τελευταίο αυτοκίνητο με το οποίο φύγαμε, η φωτιά είχε πιάσει ήδη έξω από τα πεύκα». Η ίδια τότε είχε δηλώσει αισιόδοξη για την αποκατάσταση του Ιδρύματος εξαιτίας του κύματος αλληλεγγύης που έχει εκδηλωθεί.

«Απλός κόσμος παίρνει και λέει ότι κατέθεσε 50 ευρώ, 100 ευρώ, 20 ευρώ. Είναι άνθρωποι που στερούνται και προσπαθούν να βοηθήσουν και είναι πολύ συγκινητικό. Σιγά-σιγά θα ξαναγίνουν. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας. Και δεν μας αφήνει ο κόσμος να απελπιστούμε με τη βοήθεια που μας δίνει» επισημαίνει.

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ