Ρόδος: Τρία πτώματα βρέθηκαν σε παραλίες του νησιού

Ρόδος: Τρία πτώματα βρέθηκαν σε παραλίες του νησιού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την ταυτοποίηση τριών πτωμάτων από άνδρες, που βρέθηκαν στις παραλίες Αφάντου και Φαληράκ,ι ερευνά το Λιμεναρχείο της Ρόδου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, πιθανολογείται ότι πρόκειται για μετανάστες, που επέβαιναν σε δουλεμπορικό το οποίο βυθίστηκε καθώς σε τσέπη του παντελονιού του πρώτου βρέθηκε μια τηλεκάρτα τουρκικής εταιρείας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών.


Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας πιθανολογείται ότι τα τρία πτώματα ξεβράστηκαν στην ακτή ενώ μέχρι και χθες το μεσημέρι από τις έρευνες που έγιναν σε Ρόδο και Τουρκία δεν προέκυψαν ενδείξεις για βύθιση σκάφους στο οποίο επέβαιναν μετανάστες.


Οι λιμενικοί θεωρούν ακόμη ότι οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα άποψη που αναμενόταν να επιβεβαιωθεί μετά την ολοκλήρωση σχετικής έρευνας του ιατροδικαστή.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη στην παραλία των Κολυμπίων, πλησίον του ξενοδοχείου «Μύθος» μία σορός άνδρα.


Η σορός, ύψους περίπου 1,80 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζώνη, μαύρα αθλητικά παπούτσια, λευκό αμάνικο φανελάκι και μακρυμάνικη μπλούζα με κουκούλα, σε απόχρωση του γκρι.

Το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε στο Φαληράκι κοντά στο ξενοδοχείο Πήγασος μια δεύτερη σορός άνδρα, ύψους περίπου 1,70 – 1,80 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν με κουκούλα και μία μπλε – γκρι κάλτσα.

Στην παραλία Αφάντου κοντά στις εγκαταστάσεις της πρώην Φωνής της Αμερικής (περιοχή Γλύστρα) βρέθηκε η τρίτη σορός το πρωί της Κυριακής.

Πρόκειται ομοίως για άνδρα, ύψους περίπου 1,70-1,80 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη ζώνη, μαύρες κάλτσες και μακρυμάνικη μπλούζα με πράσινα μανίκια.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανακρίσεις διενεργούνται από το λιμεναρχείο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM