Μυστήριο με την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αθήνα

Μυστήριο με την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αθήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Αθήνα.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, λίγο πριν τις 8μ.μ, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση, συγκλίνουν προς το σενάριο της αυτοκτονίας αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

  

Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και σημείωμα ενώ οι αξιωματικοί ψάχνουν για στοιχεία και απαντήσεις στον κύκλο των κοντινών της προσώπων. 

Ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα του Πύργου, βύθισε στο πένθος τους οικείους της και την τοπική κοινωνία, με την είδηση να διαδίδεται αστραπιαία και στα social media, όπου δεκάδες φίλοι και συμφοιτητές της εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό της 22χρονης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM