Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή» Facebook Twitter
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1

H μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιξε νωρίτερα σήμερα το «Μακεδονία Ξακουστή» φτάνοντας στο σημείο μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε στο Σύνταγμα περίπου στις 10:30 το πρωί.

Πραγματοποιώντας παρέλαση στην Λεωφόρο Αμαλίας και υπό τους ήχους του εμβατηρίου πήρε τη θέση της πίσω από την εξέδρα των επισήμων.

Υπενθυμίζεται πως το γνωστό εμβατήριο δεν ακούστηκε κατά τη χθεσινή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα και σχετική ερώτηση έγινε στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. 

«Νομίζω πως η ευθύνη της σημερινής παρέλασης είναι στην Περιφέρεια και στον Δήμο. Με δικές τους διαδικασίες αποφάσισαν τι θα παίξουν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γαβρόγλου.

Οι φετινοί εορτασμοί ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο με τη δοξολογία που έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία εκπρόσωπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Περισσότεροι από 1.600 αστυνομικοί βρίσκονται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, σύμφωνα με το σχέδιο που εκπονήθηκε στη ΓΑΔΑ. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ελα παιδακια ηρεμηστε.Ενα τραγουδακι ειναι.Ουτε την Πολη θα παρουμε ποτε ,ουτε τους Βορειοσκοπιανοσλαβομακεδονες γειτονες.Ηρεμηστε ...αριστερα κ δεξια γατακια.