Άγρια συμπλοκή διακινητών ναρκωτικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού

Άγρια συμπλοκή διακινητών ναρκωτικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Βίαιη συμπλοκή μεταξύ διακινητών ναρκωτικών σημειώθηκε το πρωί σε συρμό του Προαστιακού. 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «ατυχώς , σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο-Πειραιάς και στον σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν ενώπιον των επιβατών.

»Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του προσωπικού, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό Άνω Λιοσίων και αποχώρησαν, όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζει πως έχει επανειλημμένως ζητήσει την παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών καθώς οι εταιρείες security δεν έχουν νομικά τη δυνατότητα παρέμβασης.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί μόλις πριν δύο εβδομάδες. 

Η ΕΛΑΣ δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων, «που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας», υπογραμμίζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

«Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM