ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ταύρος σκότωσε ηλικιωμένο στην Κόρινθο

Ταύρος σκότωσε ηλικιωμένο στην Κόρινθο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρήκε τον θάνατο από επίθεση ταύρου στην περιοχή της αρχαίας Κορίνθου. 

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η αστυνομία έλαβε κλήση για νεκρό άνδρα με πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό.

Όταν το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο ο 71χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του, στο σπίτι.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς και ξεκίνησαν έρευνες. Ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν τον χώρο, ένας ταύρος βγήκε από κοντινό σημείο και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό. Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο.

Λίγες ώρες αργότερα, διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έκθεση ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ταύρος.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του ταύρου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM