ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή στην Καλαμάτα

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή στην Καλαμάτα Facebook Twitter
0

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του έναν 15χρονο μαθητή στην Καλαμάτα πριν από περίπου μια εβδομάδα. 

Ο μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο όταν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του οχήματος αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα είχε τραπεί σε φυγή.

Ο άτυχος μαθητής, που πήγαινε στην Α' Λυκείου επέστρεφε σπίτι του στην Αίπεια, από το σχολείο με τα πόδια. Μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας βαριά τραυματισμένος, υποκύπτοντας τελικά στα τραύματά του. 

Οι αστυνομικές αρχές είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για έναν 25χρονο Ρομά, ο οποίος δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

Γνωρίζοντας πως η σύλληψή του ήταν αναπόφευκτη, ο 25χρονος αποφάσισε τελικά να παραδοθεί στην αστυνομία. 

Να σημειωθεί πως ο αδελφός του 25χρονου, μια ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα, είχε παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε πως εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο, σε μια προσπάθεια να καλύψει τον πραγματικό οδηγό. 

Οι άντρες της Τροχαίας Καλαμάτας διαπίστωσαν κενά και αντιφάσεις στην περιγραφή του 28χρονου αδερφού του οδηγού, που τελικά αποκάλυψε πως δεν ήταν εκείνος πίσω από το τιμόνι και πως κάλυπτε τον 25χρονο επειδή δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. 

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Σε βάρος του 25χρονου οδηγού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, η οποία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Ελλάδα
0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμη: Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC - «Έχασα τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό σύζυγό μου»

Ελλάδα / Σύμη: Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC - «Έχασα τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό σύζυγό μου»

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλι
NEWSROOM