Προκαλεί ο Λαγός της ΧΑ: Παραμύθι χωρίς νεκρούς το Πολυτεχνείο

Προκαλεί ο Λαγός της ΧΑ: Παραμύθι χωρίς νεκρούς το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Προκλητικές δηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, από το βήμα της Βουλής.  

Χαρακτηρίζοντας «παραμύθι» και «πανηγύρι» την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν νεκροί. 

«Ούτε ένας νεκρός δεν υπήρξε στο πολυτεχνείο προκαλώ τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να μου πουν τα ονόματα έστω και δύο νεκρών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαγός, δηλώνοντας πως «χαίρεται» για το γεγονός ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία δεν θα γιορτάσουν αύριο την επέτειο.

Σφοδρές αντιδράσεις

Η δήλωση του Γιάννη Λαγού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαντά να κάνει λόγο για «νοσταλγούς της χούντας».

«Πρέπει να ξαναδούμε τους νόμους για τους δολοφόνους και τους εγκληματίες, η δημοκρατία πρέπει να αντέξει αυτά που ακούστηκαν εδώ είναι ανεπίτρεπτα απαράδεκτα και αισχρά. Είστε φασίστες», δήλωσε η βουλευτής της Δημοκρατική Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Έντονη ήταν η αντίδραση και του κ. Λαμπρούλη του ΚΚΕ: «Τι να μας πείτε να μας πείτε ότι είστε νοσταλγοί της χούντας. Δεν μπορείτε να παραχαράξετε την ιστορία δεν δεχόμαστε ύμνους στην χούντα και στο φασισμό».

Όταν ο Γιάννης Λαγός ζήτησε εξ νέου τον λόγο, ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης αρνήθηκε να του δώσει βήμα.

Χθες, ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ευάγγελος Καρακώστας είχε επίσης προκαλέσει με δηλώσεις του στη Βουλή, όταν αναφερόμενος στον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο μόνος εκλεγμένος πρόεδρος από το λαό ήταν ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια