Γνωστός θεατρικός συγγραφέας δάγκωσε αστυνομικό στην Ευελπίδων

Γνωστός θεατρικός συγγραφέας δάγκωσε αστυνομικό στην Ευελπίδων Facebook Twitter
0

Γνωστός θεατρικός συγγραφέας φέρεται να δάγκωσε αστυνομικό στο κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dikastiko.gr σήμερα ο δράστη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο δράστης εισερχόμενος στο κτίριο έβαλε την τσάντα του στο μηχάνημα ελέγχου της εισόδου εντοπίστηκε ένας σουγιάς μέσα σε αυτήν.

Ο αστυνομικός ζήτησε από τον άνδρα να ανοίξει την τσάντα και εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Στη συνέχεια όμως, ο συγγραφέας βρέθηκε «εκτός εαυτού» και επιτέθηκε στο όργανο της τάξης με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως του δάγκωσε το χέρι.

Αμέσως συνελήφθη από συναδέλφους του θύματος και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM