Νέος μεγάλος σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

Νέος μεγάλος σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:12μ.μ, στο Ιόνιο, 49 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.

Οι σεισμολόγοι είχαν προειδοποιήσει για ισχυρές σεισμικές δονήσεις, στο πλαίσιο της μετασεισμικής ακολουθίας, μετά τον μεγάλο σεισμό 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής.

Μετά και τον σημερινό σεισμό, τα σχολεία της Ζακύνθου θα παραμείνουν κλειστά αύριο, για τρίτη ημέρα, με απόφαση του δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στον Πύργο και στην Κεφαλονιά.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM