Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου - Έπεσε στη θάλασσα από τριήρη και την έβγαλε το Πολεμικό Ναυτικό

Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου - Έπεσε στη θάλασσα από τριήρη και την έβγαλε το Πολεμικό Ναυτικό Facebook Twitter
1

Ένα μικρό ατύχημα είχε σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου στη διάρκεια της επίσκεψής της στην τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ που βρίσκεται στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ βρισκόταν πάνω στην τριήρη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το militaire.gr, αμέσως κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από την θάλασσα την σύζυγο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευγενία Μανωλίδου επισκέπτεται την τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Είχε πάει ξανά τον περασμένο Σεπτέμβριο, συνοδευόμενη τότε και από τον σύζυγό της, Άδωνη Γεωργιάδη. 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ομορφότερη βαρκάδα που έχετε δει στην ζωή σας: Η Τριήρης Ολυμπιάς (απ'όπου έπεσε η Ευγενία Μανωλίδου)
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ένα κινητό ρε παιδιά.. ..ένα κινητό δεν υπήρχε να καταγράψει αυτό το περιστατικό;;...Πέραν της πλάκας - γιατί με ορισμένους ανθρώπους και την ιδιοσυγκρασία που κουβαλάνε, μόνο καζούρα και πλάκα μπορείς να κάνεις μαζί τους (το ζητάει ο οργανισμός τους), τουλάχιστον και ευτυχώς, δεν έπαθε κάτι κακό.https://www.youtube.com/watch?v=Pv6qNvj63Is