Ποτάμια και πάλι οι δρόμοι στη Μάνδρα - Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδός

Ποτάμια και πάλι οι δρόμοι στη Μάνδρα - Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδός Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύσκολες ώρες περνούν αυτή την ώρα οι κάτοικοι της Mάνδρας Αττικής, καθώς νέα καταιγίδα είναι σε εξέλιξη.

Η καταρρακτώδης βροχή έχει μετατρέψει και πάλι τους δρόμους σε «ποτάμια» και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Μάλιστα, αποφασίστηκε να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός ωστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί οδηγών.

Η πυροσβεστική έχει δεχτεί τουλάχιστον 13 κλήσεις για παροχές βοηθείας και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων, στη Μαγούλα και τη Μάνδρας Αττικής.


Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που είναι σε εξέλιξη από χθες, έχουν καταγραφεί σημαντικές καταστροφές κυρίως στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκα, που αποτέλεσαν το σκηνικό της τραγωδίας και τον περασμένο Νοέμβριο.

Ποτάμια και πάλι οι δρόμοι στη Μάνδρα - Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδός Facebook Twitter
EUROKINISSI

Από την έντονη βροχή και την συσσώρευση υδάτων παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, όπως και υλικά από ημιτελή έργα σε πεζοδρόμια.

Ποτάμια και πάλι οι δρόμοι στη Μάνδρα - Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδός Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η σφοδρή χθεσινή βροχόπτωση πλημμύρισε εκ νέου το ρέμα της Αγ. Αικατερίνης κατεβάζοντας στην πόλη – όπου και εκβάλλει – όγκους νερού με φερτά και άλλα υλικά.

 

Στο μεταξύ, η δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας στον Σκάι κατήγγειλε πως δεν έχουν καν ξεκινήσει τα αντιπλημμυρικά έργα που είχαν ανακοινωθεί μετά τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Φθινοπώρου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM