Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όταν αεροπλάνο ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου για καπνούς στο πιλοτήριο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το αεροσκάφος της εταιρίας Easy Jet εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Βασιλεία και είχε αναχωρήσει στις 11:22 από το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας. 

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, και μετά τις απαραίτητες ενέργειες από τον πύργο ελέγχου, το αεροπλάνο επέστρεψε πραγματοποιώντας αναγκαστική προσγείωση.

Update

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πλήρωμα και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM