Απεργία την Πρωτομαγιά

Instagram: Λανσάρει «Τype Mode» στις Ιστορίες του

Instagram: Λανσάρει «Τype Mode» στις Ιστορίες του Facebook Twitter
0

Το Instagram, ένα καθαρά «φωτοκεντρικό» κοινωνικό δίκτυο στη φύση του, θέλει τώρα μαζί με τις εικόνες και τα βίντεο να μοιράζεστε και τις σκέψεις σας.

Μετά από μια περίοδο δοκιμών beta, το Instagram ανακοίνωσε επίσημα χθες (Πέμπτη) ένα νέο είδος τυπογραφικών Ιστοριών, με τις οποίες μπορείτε να δημιουργείτε αναρτήσεις μόνο με κείμενο σε πολύχρωμα φόντα, οι οποίες δεν διαφέρουν πολύ από τις πολύχρωμες status αναρτήσεις που βλέπουμε στη ροή του News Feed στο Facebook.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της την νέα τυπογραφική λειτουργία «Τype Mode», που όπως υποδηλώνει το όνομα της, σας επιτρέπει να γράφετε, με δημιουργική διάθεση πάντα, ενώ δεν σας πιέζει να χρησιμοποιήσετε εικόνες.

Μεταβαίνοντας στη νέα ενότητα Type Mode θα μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε, επιλέγοντας τη γραμματοσειρά που σας αρέσει μαζί με ένα φόντο. Έτσι, το Instagram θέλει να αφήσει τους χρήστες του να δημιουργούν ακόμη και εάν δεν έχουν το τέλειο σέλφι ή τοπίο για να ποστάρουν. Βέβαια, κάθε φωτογραφία του χρήστη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φόντο σε αυτές τις νέες τυπογραφικές Ιστορίες.

 

Πρόκειται για μια σταδιακή ενημέρωση που θα φανεί τις επόμενες μέρες στις Ιστορίες του Instagram, αλλά είναι και μι απόδειξη ότι το Instagram δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις Ιστορίες του. Εάν είστε κάποιος που σας αρέσει να δημοσιεύσετε ή να παρακολουθείτε τις ιστορίες άλλων στο Instagram, πιθανότατα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι δημοσιεύσεις μόνο με κείμενο έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Από τη στιγμή, που αρκετοί άνθρωποι υιοθέτησαν μια λύση για αυτές τις αναρτήσεις, ένα ενσωματωμένο εργαλείο στην εφαρμογή σίγουρα θα σώσει μερικά περιττά βήματα.

Έτσι λοιπόν, σύντομα, όταν ανοίγετε τη φωτογραφική μηχανή, θα βλέπετε το "Type" δίπλα στο "Κανονικό" κάτω από το κουμπί εγγραφής. Πατώντας το "Type" θα μπορείτε να γράψετε ό,τι σας έρχετε στο μυαλό – από ένα στίχο μέχρι μια ξαφνική ιδέα – και να παίξετε στη συνέχεια με διαφορετικά στυλ, αλλάζοντας την εμφάνισή του. Και όπως, οτιδήποτε άλλο μοιράζεστε στις Ιστορίες, θα εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες.

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM