Η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πολυαναμενόμενη, πολυτελή, επετειακή και κυρίως ακριβή νέα βερσιόν του iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου. Πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να την αγοράσoυν αμέσως - αλλά η τιμή του μπορεί να τους κρατήσει πίσω.

 

Οι διαρροές και οι φήμες για την τιμή του iPhone 8 είναι πολλές και έχουν εδώ και καιρό προκαλέσει αναστάτωση στους φανατικούς της Apple καθώς όλα δείχνουν πως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσουν.

 

Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν πάντως πως θα είναι πολύ πιο ακριβό από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του, με το αρχικό κόστος να υπολογίζεται σε τουλάχιστον 1.000 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι το κορυφαίο, πιο αναβαθμισμένο μοντέλο θα φτάνει να κοστίσει 1.200 δολάρια, για όποιον θέλει κάτι περισσότερο από το βασικό επίπεδο αποθήκευσης στη συσκευή του.

 

Ο έγκριτος «Leaker» Benjamin Geskin αποκάλυψε μια τιμολογιακή βαθμίδα για τα νέα iPhones:

 

64 GB: 999 $
256 GB: 1099 $
512 GB: 1199 $


Oι τιμές ακούγονται σκανδαλώδεις, αλλά ο Geskin δεν είναι ο μόνος που αναφέρει πως το καρτελάκι της τιμής θα ξεκινά από 1000 δολάρια. Από τους πρώτους που είχαν κάνει αναφορά ήταν η εφημερίδα New York Times που υποστήριξε επίσης την τιμή εκκίνησης των 999 δολαρίων για το iPhone. Ακολούθησαν πολλές ακόμη εκτιμήσεις που μιλούσαν για τις ίδιες τιμές και κάποιοι είχαν σπεύσει να πουν πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις και καθησύχασαν τους εν δυνάμεις πελάτες. Τώρα -για την ακρίβεια μετά τις 12 Σεπτεμβρίου- μάλλον θα κοιτάνε σαστισμένοι τις τιμές.