H Εκκλησία ψάχνει για νέους ιερείς μέσω του Facebook

H Εκκλησία ψάχνει για νέους ιερείς μέσω του Facebook Facebook Twitter
0

H επισκοπή του Τσάρλεστον από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, έχει βρει έναν νέο τρόπο για να προσελκύει νέους ανθρώπους ώστε να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά της. Το Facebook, το Twitter και το Foursquare είναι τα βασικά κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούνται για να εντοπιστούν άτομα που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το δρόμο του Θεού.


Ο εφημέριος Jeffrey Kirby, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξεύρεση υποψήφιων ιερέων για την επισκοπή, έχεις ως στόχο να ενθαρρύνει τους νέους ώστε να ενταχθούν στο ιερατείο χρησιμοποιώντας τα sites κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τις mobile εφαρμογές για να εξηγήσει πώς είναι η ζωή για τα μέλη του κλήρου.

 

«Υπό το φως της πρόσφατης ιστορίας της Καθολικής Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα σκάνδαλα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στην εκκλησία με ένα μοναδικό τρόπο να είναι απολύτως διαφανής» υποστηρίζει ο εφημέριος Kirby.


Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ιερέων στις ΗΠΑ, έχει μειωθεί κατά 1/3 τα τελευταία 50 χρόνια.

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM