Στη δημοσιότητα, με έναν ξεχωριστό τρόπο, δόθηκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν "Tenet". 

 

Η Warner Bros, που βρίσκεται στην παραγωγή της πολλά υποσχόμενης ταινίας, αποφάσισε να λανσάρει για πρώτη φορά το τρέιλερ του "Tenet" μέσα από το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite της Epic Games. Παρότι ελάχιστα γνωστά για την ταινία, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ακροβατεί ανάμεσα στην κατασκοπεία και στην επιστημονική φαντασία.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, ο χαρακτήρας του John David Washington θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βασικό στοιχείο της πλοκής είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "inverse" κατά το οποίο ο χρόνος αναστρέφεται.

 

Τα «παλινδρομικά» πλάνα που αποκαλύπτονται στο τρέιλερ δικαιολογούν ίσως και τον τίτλο της ταινίας που διαβάζεται και αντίστροφα. Το budget ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια και έτσι το "Tenet", που γυρίστηκε σε επτά χώρες, αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή του Νόλαν μέχρι σήμερα. 

 

 

 

Στο τρέιλερ δεν προσδιορίζεται με ακρίβεια η ημερομηνία που η νέα ταινία θα κάνει πρεμιέρα, ωστόσο εκτιμάται πως, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η παραγωγή, με τους John David Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy, Kenneth Branagh και Michael Caine, θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στα μέσα Ιουλίου.