Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 17 οι νεκροί - Δύο ακόμα θύματα

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 17 οι νεκροί - Δύο ακόμα θύματα Facebook Twitter
0

Μεγάλωσε σήμερα ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς πέθαναν δύο ακόμα ασθενείς

Το 16ο θύμα στη χώρα είναι ένας άντρας που νοσηλευόταν εδώ και μέρες διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο άτυχος άνδρας από τη Δυτική Αχαΐα και ήταν 64 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει σε επαφή με ανθρώπους που συμμετείχαν στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Τα ξημερώματα κατέληξε επίσης ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Καθημερινή».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, χθες επιβεβαιώθηκαν 94 νέα κρούσματα κορωνοϊού και με αυτά ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 624.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM