H Puma φέρνει τα πιο cool ρούχα και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά
Φούτερ – Classics T7 Hoody (Κωδικός Προϊόντος: 580288 14), Παντελόνι – Classics T7 Sweat Pants (Κωδικός Προϊόντος: 580293 14), Παπούτσια: Puma Smash v2 Glitz Glam (Κωδικός Προϊόντος: 367380 09)

H Puma φέρνει τα πιο cool ρούχα και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά

Ιδανικά outfits και παπούτσια που κερδίζουν τις εντυπώσεις και εξασφαλίζουν ποιότητα και άνεση όλη μέρα

Όταν οι διακοπές τελειώνουν και τα σχολεία ξεκινούν, η σκέψη μικρών και μεγάλων επικεντρώνεται στις απαραίτητες αγορές για το παιδί, αυτές που θα το κάνουν να ξεχωρίσει και αυτήν τη σχολική χρονιά.

 

Η πρακτικότητα και η ποιότητα είναι σίγουρα τα βασικά χαρακτηριστικά που ελέγχουμε πριν από οποιαδήποτε αγορά για το παιδί μας. Αν θέλουμε, όμως, αυτό να ξεχωρίζει και να νιώθει καλά με το στυλ του, οι επιλογές μας φέτος αρχίζουν και τελειώνουν στην Puma.

 

Ιδανικά outfits και παπούτσια που κερδίζουν τις εντυπώσεις και θα του εξασφαλίσουν ποιότητα και άνεση, τόσο το πρωί στο σχολείο όσο και το απόγευμα στις αθλητικές δραστηριότητες: αυτά και ακόμα περισσότερα βρήκαμε στη νέα συλλογή της εταιρείας. Κι ακόμα, ένα σωστό παπούτσι, το οutfit με το οποίο θα ξεχωρίσει το παιδί στις νέες του φιλίες στο σχολείο και θα το υποστηρίξει σε κάθε του δραστηριότητα.

 

Φόρμες, φούτερ, jackets και t-shirts σε γραμμές και μοτίβα που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, με απαλές και ζεστές υφές και φοβερές αποχρώσεις για κάθε στιγμή της ημέρας του.

 

Εμείς βρήκαμε τα must-have items για τη φετινή χρονιά.. by Puma που θα σε ανταμείψουν, θα σου γλιτώσουν χρόνο, σκέψη, χρήμα και... θα φορεθούν πολύ! Και το καλύτερο; Μην αγοράσετε νέα τσάντα για το παιδί, γιατί η Puma κάνει δώρο* το πιο super backpack για τη νέα σχολική χρονιά! Αρκεί μόνο μία επίσκεψη στο νέο κατάστημα Puma στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 40).

 

H Puma φέρνει τα πιο cool ρούχα και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά
Φούτερ – Puma Alpha Advanced Hoody (Κωδικός Προϊόντος: 580236 20), Παντελόνι – Puma Alpha Sweat Pants (Κωδικός Προϊόντος: 580240_06), Παπούτσια: Puma Rebound Layup (Κωδικός Προϊόντος: 370492 04)

 

Τη νέα παιδική συλλογή της Puma θα τη βρεις διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο αθλητικών και παιδικών καταστημάτων στην Ελλάδα.

 

*Η προσφορά ισχύει για αγορές άνω των 60 ευρώ.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ