Νεκρά δύο παιδιά στη Βοιωτία- Πνίγηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Νεκρά δύο παιδιά στη Βοιωτία- Πνίγηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο μικρών παιδιών στον καταυλισμό των Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για δύο ξαδέρφια, ηλικίας 3,5 και 4 ετών, τα οποία έπαιζαν, αλλά δεν διευκρινίζεται εάν έπεσαν σε ανοιχτό βόθρο ή σε αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοχεία, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν, από συγγενικό τους πρόσωπο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου έκαναν τεράστιες προσπάθειες να τα επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι Αρχές, φαίνεται πως τα παιδιά ήταν πάρα πολύ ώρα στο νερό, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση που ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει πολλοί συγγενείς των παιδιών αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να καταγράψουν πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM