Aσθενής σεισμική δόνηση στην Αργολίδα

Aσθενής σεισμική δόνηση στην Αργολίδα Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε περί τη 01:15 σήμερα στην Αργολίδα, η οποία έγινε αισθητή στο Ναύπλιο, στο Άργος και σε άλλες γειτονικές περιοχές.

 

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν δυτικά της Νέας Επιδαύρου, με εστιακό βάθος τα πέντε χιλιόμετρα.

 

Σύμφωνα πάντως με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε τρία χιλιόμετρα βόρεια από το Λυγουριό Αργολίδας.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM