Λέσβος: Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Λέσβος: Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, με επίκεντρο 33 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης στις 8 και 54 σήμερα το πρωί Δευτέρα 26 Ιουνίου. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αντιληπτή.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα, πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας η σεισμική δόνηση δεν εμπνέει ανησυχία, αποτελεί μέρος της ακολουθίας του μεγάλου σεισμού της Λέσβου των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 12 Ιουνίου. «Τέτοιους σεισμούς τους περιμένουμε και δεν εμπνέουν την παραμικρή ανησυχία» είπε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Ευθύμιος Λέκκας.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM