Μυτιλήνη: Νεκρή ανασύρθηκε από τα ερείπια η γυναίκα στη Βρίσα

Μυτιλήνη: Νεκρή ανασύρθηκε από τα ερείπια η γυναίκα στη Βρίσα Facebook Twitter
0

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά (στις 8:20 το βράδυ) η εγκλωβισμένη στα ερείπια γυναίκα στο χωριό Βρίσα.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούσαν εκεί εδώ και πολλές ώρες.

Η γυναίκα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 45 ετών και καταπλακώθηκε από την οροφή του σπιτιού της όπως ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού.

Στα χαλάσματα εντοπίστηκε νωρίτερα τραυματισμένος και ο σύζυγός της ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παλιά βιομηχανικά κτίρια κατέρρευσαν και στη Σκάλα Πολιχνίτου. Επίσης κατέρρευσε μέρος της καμινάδας του παλιού βιομηχανικού κτιρίου ελαιοτριβείου στη Σκάλα Λουτρών το οποίο λειτουργεί ως ξενοδοχείο με την επωνυμία «Ζαίρα». Αποτέλεσμα της κατάρρευσης της βιομηχανικής καμινάδας ήταν να καταστραφεί μεγάλο μέρος του κυρίως κτιρίου.

Ρωγμές και πτώσεις σοβάδων έχουν υπάρξει σε πολλά κτίρια στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Ανάμεσα σε αυτά και στο ιστορικό Δημαρχείο στην Προκυμαία της πόλης.

Μυτιλήνη: Νεκρή ανασύρθηκε από τα ερείπια η γυναίκα στη Βρίσα Facebook Twitter

Στην αποστολή ειδικού κλιμακίου μηχανικών της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. ( Κτηριακές Υποδομές) στο νησί της Λέσβου, προχώρησε κατόπιν συνεννόησης με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Διοίκηση της Εταιρίας.


Το κλιμάκιο θα προχωρήσει σε αυτοψίες και καταγραφή ζημιών από τον σεισμό, στα σχολικά και νοσηλευτικά κτίρια του νησιού.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM