Ένας Έλληνας σκηνοθέτης γυρίζει από την εξορία και αρχίζει ένα ταξίδι στα Βαλκάνια, αναζητώντας τρεις χαμένες μπομπίνες φιλμ των αδελφών Μανάκη, των πρωτοπόρων κινηματογραφιστών που έφεραν τον κινηματογράφο στα Βαλκάνια στις αρχές του 20ού αιώνα.
Μια παθιασμένη και ταραχώδης ιστορία αγάπης, με φόντο τους βαλτότοπους του Γιόρκσαϊρ, που εξερευνά την έντονη και καταστροφική σχέση μεταξύ του Χίθκλιφ και της Κάθριν Έρνσοου, των οποίων το απαγορευμένο πάθος μετατρέπεται από ρομαντικό σε μεθυστικό, σε ένα επικό αφήγημα πόθου, έρωτα και τρέλας.
Ένας κλέφτης που μένει συστηματικά ασύλληπτος, σχεδιάζει την τελευταία μεγάλη ληστεία της καριέρας του, όταν η πορεία του ενώνεται με μια απογοητευμένη ασφαλίστρια και έναν κλέφτη ανησυχητικές μεθόδους.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0