Γαλλική κουζίνα στο κέντρο της πόλης, σ’ ένα γαλλικό μπιστρό που φαίνεται σαν να ξεπετάχτηκε κατευθείαν απ’ την καρδιά του Παρισιού. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι, όταν ο σεφ και ιδιοκτήτης του Γιώργος Ηλιού έχει σπουδάσει μαγειρική στο Παρίσι κι έχει εργαστεί εκεί σε μεγάλα εστιατόρια; Εκτός απ’ το φαγητό, στο Polly Magoo τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα μπορέσετε ν’ απολαύσετε και μια μοναδική βραδιά φλαμένκο στις 21:00. Ευκαιρία να διεγείρετε όλες σας τις αισθήσεις!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon