Το Ριφιφί, ένας χώρος στην καρδιά των Εξαρχείων με προσοχή στη λεπτομέρεια, κερδίζει τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη απλότητά του. Τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας του αναδίδουν γνώριμες κι αγαπημένες μυρωδιές, ενώ η φιλική ατμόσφαιρα σε χαλαρώνει στη στιγμή. Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου το Ριφιφί μεταμορφώνεται σε μπαρ, με ζωντανή τζαζ μουσική από γνωστά συγκροτήματα του χώρου.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon