Το Tirbouson έχει καταφέρει να συνδέσειτο όνομά του με τη γευστική πλευρά του Κεραμεικού και όχι άδικα. Σε έναν χώρο που οι ιδιοκτήτες του έχουν καταφέρει να τον μετατρέψουν με αριστοτεχνικό τρόπο από πρώην μηχανουργείο σε νυν νεο-ταβέρνα με άποψη σερβίρονται γεύσεις από την ελληνική κουζίνα με διάφορους ενδιαφέροντες πειραματισμούς. Για το τέλος μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα γλυκά του, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Όσα έμαθα για τα φυσικά κρασιά, περνώντας μια φανταστική μέρα στο Wine is fine

Όσα μάθαμε για τα φυσικά κρασιά, περνώντας μια μέρα στο Wine is fine

Μίνα Καλογερά |
Scroll to top icon