Για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στην ελληνική σπιτική κουζίνα στην περιοχή της Κηφισιάς. Με έναν κομψό εσωτερικό χώρο και μια αυλή με σκιερά πλατάνια για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται, το εστιατόριο Θεσσαλία λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι, σερβίροντας 25 είδη μαγειρευτών και μεγάλη ποικιλία από φαγητά της ώρας.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon