Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας ένα παλιό μηχανουργείο έχει μετατραπεί σε μοντέρνα ταβέρνα. Το σκηνικό συνθέτουν τραπεζάκια με λαδόκολλες και μια ελαφρώς ποπ αισθητική. Με ελληνικές γεύσεις και ενδιαφέροντες πειραματισμούς, έχει αποκτήσει τη δική του θέση στον Κεραμεικό.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon