Ένας all day φιλικός χώρος δίπλα στη θάλασσα αποτελεί την ιδανική απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Από νωρίς το πρωί για καφέ, συνεχίζει με ένα ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι και ένα δροσερό κοκτέιλ για το ηλιοβασίλεμα. Όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο ατμοσφαιρικό και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Το minimal μεσογειακό μενού του έχει επιμεληθεί ο executive σεφ Χρήστος Τζιέρας και οι τιμές εκπλήσσουν!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon