Έχει μετακομίσει λίγο πιο κάτω από κει που το ξέραμε, στην αρχή της Δεκελέων πλέον, σε ένα καινούργιο, πιο ήσυχο χώρο μακριά από την οχλοβοή της πλατείας. Η κουζίνα του όμως δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό: παραμένουν οι ίδιες ιταλικές γεύσεις που αγαπήσαμε και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς στην πίτσα και τη μακαρονάδα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon