Πρωτότυπη μετα-μοντέρνα σουβλακερί, από τις λίγες στο είδος της, που εμπνέεται από την αρχαιότητα για την πίτα της και όχι μόνο, μιας και οι «τραγανές» για επιδόρπιο που μας προτείνει αποτελούσαν γνωστό γλυκό της εποχής. Με πολλές διαφορετικές συνταγές από κοτόπουλο και με μερίδες που είναι τόσο μεγάλες που μας αφήνουν άφωνους.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon