Νεωτερισμός στον Κεραμεικό

Όταν ένας από τους πιο ορμητικούς νέους σεφ μαγειρεύει σε ένα νεοκλασικό με καταπράσινη αυλή, τότε το συμπέρασμα είναι ένα: οι αθηναϊκές νύχτες θα ομορφύνουν περισσότερο.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 21.5.2009 | 00:00
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon