Παράθυρο προς τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος δήλωσε ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι ανοιχτό αν η Κουμουνδούρου κάνει «ρεαλιστικότερες». προτάσεις
Σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε «προσπάθεια μετατόπισης σε ρεαλιστικότερες θέσεις» τις προγραμματικές τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, διευκρινίζοντας όμως πως υπάρχουν ακόμα σαφείς διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων.
Επίσης αφού είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για την προεδρική εκλογή. Ανέφερε ότι «3 με 4 έχουν πει πως δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξαρτήτως προσώπου», ενώ οι υπόλοιποι θα αποφασίσουν με βάση τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Τέλος, δήλωσε πως θα ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ στο ερχόμενο συνέδριο του κόμματος, «αν το θελήσουν οι σύντροφοί μου», ενώ για το Ποτάμι ανέφερε πως δεν διεμβολίζει το πολιτικό χώρο της ΔΗΜΑΡ. «Δεν είναι πολιτική να λες απλώς 'είμαι νέο κόμμα'» είπε.
Πολιτική /
«Παράθυρο» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Κουβέλη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα αυγά στην Ελλάδα – να ανησυχούμε ή όχι;

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στους διασώστες να αγγίξουν γυναίκες ακόμα και όταν πεθαίνουν

Βραζιλία: Δισεκατομμυριούχος πέθανε και άφησε στον Νεϊμάρ 970 εκατομμύρια

Eurobasket 2025: Ξεκινά η φάση των 16 - Τι ώρα είναι το ματς της Ελλάδας, ποιος ο πιθανός αντίπαλος μετά

σχόλια