COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με οσκαρικές ταινίες

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει για 8η χρονιά με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες Facebook Twitter
Mission Impossible - Dead Reckoning
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 97η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® πλησιάζει και η COSMOTE TV μας βάζει στο κλίμα του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού, φέρνοντας για 8η συνεχή χρονιά το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD. Από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 3 Μαρτίου το κανάλι θα φιλοξενήσει συνολικά 83 ταινίες, που έχουν διεκδικήσει ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ενώ θα προβάλει σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και την τελετή απονομής (Κυριακή 2/3, 2.00 – ξημερώματα Δευτέρας 3/3). Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες ταινίες θα είναι διαθέσιμες on demand, μέσα από τον κατάλογο «OSCARS® Collection».

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει για 8η χρονιά με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες Facebook Twitter
Poor Things

Ο απόλυτος οσκαρικός προορισμός

Με 3 ταινίες back-2-back καθημερινά, το COSMOTE CINEMA OSCARS HD φέρνει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα, την βραβευμένη με 4 Όσκαρ ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things» (Κυριακή 2/3, 21.00), με την περσινή νικήτρια του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου Έμα Στόουν, καθώς και το επίσης οσκαρικό «The Favourite» (Κυριακή 23/2, 22.30) του κορυφαίου Έλληνα σκηνοθέτη. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, «Το Αγόρι και ο Ερωδιός», που απέσπασε πέρσι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα (Κυριακή 2/3, 18.45), το βραβευμένο με 4 Όσκαρ «The Grand Budapest Hotel» με τους Τζουντ Λο, Ρέιφ Φάινς και Έιντριεν Μπρόντι (Τετάρτη 19/02, 22.30), το δράμα «The Help» με την Έμα Στόουν (Τρίτη 18/2, 22.30), τη βιογραφία του Έλτον Τζον «Rocketman» (Πέμπτη 13/2, 22.30), καθώς και το blockbuster «Mission: Impossible - Dead Reckoning» με τον Τομ Κρουζ (Σάββατο 8/2, 17.45).

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει για 8η χρονιά με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες Facebook Twitter
The Grand Budapest Hotel

Στο pop-up κανάλι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στα 80’s, 90’s και 00’s. Μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίζουν είναι: «Pulp Fiction» (Παρασκευή 7/2, 19.55), «Saving Private Ryan» (Τετάρτη 12/2, 22.30), «Sideways» ( Πέμπτη 20/2,  18.20), «The Piano» (Δευτέρα 24/2, 20.25), «Good Will Hunting» (Τετάρτη 26/2, 20.20), «Pretty Woman» (Πέμπτη 27/2, 18.45) και «My Left Foot» (Πέμπτη 27/2, 20.45). Από το πρόγραμμα του καναλιού δε λείπουν και παλιότεροι κλασσικοί τίτλοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία και καθόρισαν σημαντικά την πορεία του κινηματογράφου, όπως το «The Rose Tattoo» με την Άννα Μανιάνι (Κυριακή 2/3, 16.45), το «Roman Holiday» με την Όντρεϊ Χέπμπορν (Σάββατο 1/3, 18.35), το «Barefoot in the Park» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα (Σάββατο 1/3, 20.35), καθώς και «Ο Πεταλούδας» (Σάββατο 15/2 22.30) με τον Στιβ Μακ Κουίν.

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει για 8η χρονιά με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες Facebook Twitter
The Godfather

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD και συναρπαστικά αφιερώματα. Την Τρίτη 25/2, «άρωμα γυναίκας» θα φέρει στο κανάλι το αφιέρωμα «Women's  Choice», με τις ταινίες «Malena» (18.50), «Amelie» (20.25) και «La Vie En Rose» (22.30). Επιπλέον, η Παρασκευή 28/2 είναι αφιερωμένη στον πολυβραβευμένο «Νονό» («The Godfather»), καθώς θα προβληθούν back-2-back το πρώτο (16.15) και το δεύτερο μέρος (19.10) της τριλογίας, αλλά και η νέα εκδοχή του «Νονού 3», «The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone» (22.30).

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει για 8η χρονιά με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες Facebook Twitter
Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The debAIte»: Ένα ντοκιμαντέρ για όσα βιώνει η Gen Z στην αγορά εργασίας

Good Living / «The debAIte»: Ένα ντοκιμαντέρ για όσα βιώνει η Gen Z στην αγορά εργασίας

Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από το Project Future και σε συνεργασία με το ReGeneration, δίνει φωνή σε νέους και νέες που μιλούν ανοιχτά για τα στερεότυπα, τις δυσκολίες και τις προσδοκίες που συνοδεύουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.
THE LIFO TEAM
Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026 στηρίζουν νέες startups

Good Living / Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026 στηρίζουν νέες startups

Ο θεσμός που εδώ και 17 χρόνια υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες και καινοτόμες επιχειρήσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία επέστρεψε δυναμικά και μπορείς να κάνεις ήδη την αίτησή σου.
THE LIFO TEAM
O Νέγρος του Μοριά επέστρεψε στην Κυψέλη για ένα εκρηκτικό λάιβ

Good Living / O Νέγρος του Μοριά επέστρεψε στην Κυψέλη για ένα εκρηκτικό λάιβ

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μετατράπηκε σε ένα τεράστιο urban playground γεμάτο μουσική, streetwear, παγωμένες Νύμφες και κόσμο που χόρευε μέχρι αργά. Με τον Νέγρο του Μοριά να επιστρέφει συμβολικά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, το πιο δυνατό street party της εβδομάδας είχε όλα τα σωστά vibes.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
«Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Good Living / «Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Με παρεμβάσεις που εκτείνονται από την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, η εταιρεία επενδύει στις μεγαλύτερες ηλικίες, προσφέροντάς τους μια σύγχρονη εμπειρία αγορών.
THE LIFO TEAM
Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ