Oasis: Δύο επιπλέον συναυλίες στο Γουέμπλεϊ μετά την «πρωτοφανή ζήτηση»

Oasis: Δύο επιπλέον συναυλίες στο Γουέμπλεϊ μετά την «πρωτοφανή ζήτηση» Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Οι Oasis θα πραγματοποιήσουν δύο ακόμη συναυλίες στο Γουέμπλεϊ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσής τους και την νέα τους περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία το 2025.

Οι επιπλέον ημερομηνίες ανακοινώθηκαν «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης», και αφού οι Oasis και η Ticketmaster δέχτηκαν πυρά καθώς ορισμένα εισιτήρια κατέληξαν να κοστίζουν υπερδιπλάσια λόγω της τιμολόγησης «σε ζήτηση». Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια θαυμαστές σε 158 χώρες περίμεναν να αγοράσουν το πολυπόθητο χαρτάκι αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της Permanent Press Media.

«Τα εισιτήρια θα πωληθούν με μια κλιμακωτή διαδικασία ψηφοφορίας μόνο με πρόσκληση. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ψηφοφορία θα ανοίξουν πρώτα στους πολλούς οπαδούς του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν τα κατάφεραν στην αρχική πώληση με την Ticketmaster. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η θρυλική μπάντα από το Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το Deadline, oι νέες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου του 2025.

«Όσον αφορά τα αναφερόμενα παράπονα που είχαν πολλοί αγοραστές σχετικά με τη λειτουργία του δυναμικού εισιτηρίου: πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι Oasis αφήνουν τις αποφάσεις για την έκδοση εισιτηρίων και την τιμολόγηση εξ ολοκλήρου στους υποστηρικτές, όπως και τη διαχείρισή τους και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε επίγνωση ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δυναμική τιμολόγηση», αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι διοργανωτές.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM