Εξώδικο στο «Πάμε Δανάη»

Εξώδικο στο «Πάμε Δανάη» Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Εξώδικο στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου, με την οποία έφτασαν στα δικαστήρια όταν εκείνη τον κατηγόρησε για επίθεση.

«Θα ήθελα να σας πω ότι σε συνέχεια της συνέντευξης της κ. Σοφία Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας τις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα». είπε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Συνέχισε δε, να διαβάζει λέγοντας πως «Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αντιδράσεις της Cardi B μέσα από το δικαστήριο έγιναν viral και η σταρ το εκμεταλλεύτηκε για promo

It's Viral / Cardi B: Οι αντιδράσεις της μέσα από το δικαστήριο έγιναν viral και η σταρ το εκμεταλλεύτηκε για promo

Το νέο άλμπουμ της «Am I the Drama?» φέρει στο εξώφυλλο αντιδράσεις της Cardi B μέσα από τη δικαστική αίθουσα, όπου έδωσε το παρών για την υπόθεση ξυλοδαρμού, της οποίας ήταν κατηγορούμενη
THE LIFO TEAM