Σοκ στην Κρήτη από νέα υπόθεση παιδεραστίας.

Σοκ στην Κρήτη από νέα υπόθεση παιδεραστίας. Facebook Twitter
0

Η 22χρονη δασκάλα σε χωριό του νομού Χανίων φέρεται να χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει μικρούς μαθητές ηλικίας 10-15 ετών στο Facebook προσποιούμενη ότι θα τους βοηθήσει στα μαθήματά τους και όταν κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους. 

Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μετέβη στην Κρήτη ειδικά για την υπόθεση, ανακάλυψε στο Facebook άσεμνους διαλόγους της 22χρονης με 15χρονο μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος αφού εξετάστηκε από τους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι είχε ερωτική επαφή με τη δασκάλα πριν από πέντε περίπου μήνες.

Η μητέρα του ανήλικου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM