Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς σε πανηγύρι - Μαζί με γνωστό τραγουδιστή

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς σε πανηγύρι - Με γνωστό τραγουδιστή Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

«Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται πως μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ στρέφεται στην άλλη του αγάπη, τα ντραμς και μάλιστα θα συμμετάσχει σε πανηγύρι, με την μπάντα «Δεύτερη Ευκαιρία» όπου θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, με την ανάρτησή του γράφοντας πως «Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Στο μικρόφωνο ο Χρήστος Μενιδιάτης, στα ντραμς για λίγα τραγούδια ο γράφων. Βοήθειά μου!».

 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM