Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας

Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter
0

Ιστορίες που αναδεικνύουν το κοινωνικό αποτύπωμα που έχουν οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις του ΟΠΑΠ στους τομείς της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του δικτύου της εταιρείας.

Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter

Έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων ΟΠΑΠ από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας μιλούν στον Γιάννη Ζουγανέλη, με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, με κύριο μέλημα τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά. Αναφέρονται στο σπουδαίο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ που υποστηρίζει 18.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, που βρίσκεται στο πλευρό 69 μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter
 
Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter
 
Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter
 
Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών της εταιρείας Facebook Twitter
  |article_full|
Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Επιχειρείν / ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η εταιρεία προσφέρει στους ανθρώπους της παγκοσμίως ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στο πλαίσιο συνολικής επένδυσης άνω των 25€ εκατ. σε τεχνολογία.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με στόχο την προώθηση της υγιεινής ζωής και της κοινωνικής προσφοράς, η Lidl Ελλάς έτρεξε, για 3η συνεχόμενη χρονιά. μαζί με χιλιάδες δρομείς στον 13ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
THE LIFO TEAM
15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Επιχειρείν / 15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Το Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ. επιστρέφει με όραμα να αποτελέσει έναν δυναμικό κόμβο γνώσης, διαλόγου και έμπνευσης για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου.
THE LIFO TEAM
Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Επιχειρείν / Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Ο κ. Στάσσης περιέγραψε αναλυτικά το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΔΕΗ, που περιλαμβάνει ανάπτυξη ΑΠΕ και ευέλικτη παραγωγή, καθώς και τεχνολογίες που προσφέρουν ευελιξία: μπαταρίες, αντλησιοταμίευση, μονάδες αιχμής φυσικού αερίου, ψηφιοποίηση δικτύων και ανάπτυξη ευελιξίας ζήτησης μέσω δυναμικών τιμολογίων.
LIFO NEWSROOM