Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το «Μαζί για το Παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το «Μαζί για το Παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Πιστός στη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο και να τοποθετεί τα παιδιά που έχουν ανάγκη στο επίκεντρο των δράσεων του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρά στην παραχώρηση τριάντα έργων τέχνης στο «Μαζί για το Παιδί», ώστε να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να διατεθούν για τη στήριξη και την ενίσχυση του κοινωνικού του έργου.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το «Μαζί για το Παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό Facebook Twitter

Τα εν λόγω έργα αποτελούν μέρος της σπουδαίας συλλογής της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και παραχωρούνται για πρώτη φορά. Προέρχονται από ένα σύνολο περισσότερων από 1.400 έργων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν  για να κοσμήσουν τα ετήσια ημερολόγια της Εταιρίας από το 1959 μέχρι το 2009, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την ένταξη της νεοελληνικής τέχνης στην καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων. Τα τριάντα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν έχουν φιλοτεχνηθεί από 18 καταξιωμένους καλλιτέχνες και προσφέρουν ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό δείγμα σημαντικών εικαστικών τάσεων στην ελληνική τέχνη του εικοστού αιώνα.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το «Μαζί για το Παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό Facebook Twitter

Πριν τη δημοπρασία, τα έργα θα εκτεθούν σε χώρο τέχνης στη διεύθυνση: Γκούρα 5, Αθήνα (ΤΚ 10558). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 9 Μαρτίου στις 18:00 και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 12:00 ως τις 19:00. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου στις 19:00 στον ίδιο χώρο.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το «Μαζί για το Παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό Facebook Twitter

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, Art Εxpertise, karavias art insurance και Moveart, για τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της δημοπρασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις διευθύνσεις www.lafarge.gr & www.mazigiatopaidi.gr

Ακολουθήστε τον Όμιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Good Living / Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Από την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια και τις λύσεις cloud μέχρι την εκπαίδευση και την καινοτομία, το Vodafone Business βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το άλμα προς τη νέα ψηφιακή εποχή.
THE LIFO TEAM
Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM