Άλκης Καμπανός: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του - Τρισάγιο και πορεία μνήμης σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Άλκης Καμπανός: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του - Τρισάγιο και πορεία μνήμης σήμερα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, για σήμερα η ομάδα του Άρη έχει προγραμματίσει τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη στις 11:00 το πρωί, στην οδό που φέρει το όνομά του και στο σημείο που δολοφονήθηκε. 

Παράλληλα, το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σιωπηρή πορεία μνήμης από το σημείο της δολοφονίας έως τον Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) συμμετέχει επίσης στις εκδηλώσεις μνήμης.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα στις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ θα υπάρχει το μήνυμα «Ποτέ ξανά - Never again», ενώ και λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «Ποτέ ξανά».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου συνεδριάζει εκ νέου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο εκδικάζει την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, για την οποία κατηγορούνται 12 νεαρά άτομα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM