0
LIFO PICKS

Μεταμορφώνοντας ένα παλιό λοφτ σε ιδανικό σπίτι με vintage και DIY έπιπλα

ΗBronte και ο Jordan όταν αποφάσισαν, μετά από έναν χρόνο περιπλάνησης στις ΗΠΑ, να εγκατασταθούν στη Δυτική Ακτή, έβαλαν στο στόχαστρο της αναζήτησης διαμερίσματος το Downtown του Λος Άντζελες, μια γειτονιά όπου κανείς από τους δύο δεν είχε ζήσει στο παρελθόν.

Η αναζήτηση τους οδήγησε στη σοφίτα μιας παλιάς αποθήκης. Με το που μπήκαν μέσα, ερωτεύτηκαν τα εκτεθειμένα δοκάρια, τα ταβάνια ύψους σχεδόν 4 μέτρων, το τζάκι που έκαιγε ξύλο και τα αυθεντικά ξύλινα πατώματα ενός χώρου 140 τ.μ. «Ήταν απλά ένας μεγάλος άδειος χώρος» λέει η Bronte

Ήθελαν να το επιπλώσουν με τρόπο που να αντικατοπτρίζει τα προσωπικά τους γούστα. Η Bronte πέρασε ώρες σαρώνοντας εμμονικά διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Facebook Marketplace και το OfferUp, αναζητώντας τα τέλεια, ζωντανά, μοντέρνα κομμάτια. Οι προσπάθειές της απέδωσαν καρπούς – σχεδόν τα πάντα στο σπίτι είναι vintage ή μεταχειρισμένα.

Η βίντατζ αισθητική και η προσωπική δουλειά της Bronte που έβαψε τα ντουλάπια σε μια σκούρα πράσινη απόχρωση, ασβέστωσε τις εσωτερικές πόρτες, άλλαξε τα φωτιστικά με κρεμαστά Rice Paper Shades και, το κυριότερο, κατασκεύασε μια βιβλιοθήκη από το δάπεδο μέχρι την οροφή έδωσαν στον χώρο έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα. «Είναι ένας χώρος στον οποίο πραγματικά μου αρέσει να επιστρέφω».

Πηγή: Dwell

Lifo Picks

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ