Laundry House: Η μπουγάδα είναι η στιγμή της δικής σου ξεκούρασης

Laundry House Facebook Twitter
0

ΑDVERTORIAL

Είναι ωραίο να σε σκέφτονται. Να ξέρεις πως κάποιος φροντίζει για σένα και σε απαλλάσσει από μία ακόμα έγνοια. Κι όταν όλο αυτό γίνεται με αγάπη, τότε, ακόμα και οι βαρετές αγγαρείες, γίνονται απόλαυση. Το Laundry House θα σου προσφέρει με χαρά τις υπηρεσίες του στο αυτόματο πλύσιμο και στέγνωμα όλων των τύπων ρούχων, που μέσα σε μια ώρα είναι έτοιμα και συσκευασμένα, για να τα παραλάβεις με πολλή αγάπη! Πες μου ότι αυτό δεν είναι μια μικρή όαση μέσα στην καθημερινότητα…

Στα υπερσύγχρονα και πλήρως αυτοματοποιημένα πλυντήρια και στεγνωτήρια του Laundry House μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, ριχτάρια, μαξιλάρια κουρτίνες, υποστρώματα και οποιαδήποτε μπουγάδα, μικρή η μεγάλη, που μέχρι σήμερα ήταν ένας απόλυτο εφιάλτης. Όταν, μάλιστα, ξέρεις πως όλα αυτά γίνονται οικολογικά, νιώθεις ακόμα καλύτερα.

Άλλωστε, στο Laundry House όλα τα απορρυπαντικά είναι eco-friendly, υποαλλεργικά και προσφέρουν μια καθαρή και μυρωδάτη μπουγάδα, όσο εσύ σερφάρεις, ή δουλεύεις, ή απλώς ξεκουράζεσαι. Σε έναν χώρο προσβάσιμο και φιλικό σε όλους, με διαμορφωμένο χώρο αναμονής και pet parking, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα φιλικό σπίτι που είναι πάντα ανοιχτό όταν το χρειάζεσαι (ακόμα και στις γιορτές ή τις αργίες) και θα σου προσφέρει όλη την καθαριότητα και τη φρεσκάδα που κάνει τη ζωή σου καλύτερη. Με τιμές που απευθύνονται σε όλους, ήρθε για να αποδείξει πως η φροντίδα αξίζει στον καθένα και η ομάδα του Laundry House θα σου την προσφέρει με ένα πλατύ χαμόγελο. 

Laundry House Facebook Twitter

Πατησίων 259, πλατεία Κολιάτσου, 6957 659159, www.laundryhouse.gr

Facebook: Laundry House Patision 259,  Instagram: laundryhouse_athens

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM