Πανελλαδικές 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται οι υποψήφιοι

Πανελλαδικές 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται οι υποψήφιοι Facebook Twitter
0

Με την εξέταση της Φυσικής και των Λατινικών θα συνεχιστούν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάζονται στο μάθημα της Φυσικής (νέο σύστημα).

Οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα εξετάζονται στη Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Στις 24 Ιουνίου ακολουθούν η Ιστορία και η Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26 Ιουνίου στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM