Η New Cult πραγματοποιεί τετραήμερο bazaar με επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

Η New Cult πραγματοποιεί τετραήμερο bazaar με επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Facebook Twitter
0

Η New Cult πραγματοποιεί τετραήμερο Bazaar και σας καλεί να ανακαλύψετε επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές. Ανανεώστε το στυλ σας με πολλές πολλές επιλογές και πολύ οικονομικά.

Από Τετάρτη 10 έως και Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 20:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 16:00 το Σάββατο στη διεύθυνση Ικαρίας 32 & Βουλιαγμένης 22, στη Γλυφάδα, θα βρείτε διάφορες προσφορές New Cult: Τ-shirts από 10€, παντελόνια και παπούτσια από 20€, μπουφάν από 30€ και πολλά ακόμα είδη.

Μερικά από τα street & premium fashion brands που θα βρείτε στο bazaar: Adidas, Santa Cruz, Vans, Levi's, Diamond Supply, Toms, New Balance, Khujo, Homeboy, Converse και άλλα.

Πληροφορίες:
10-13 Ιουνίου | Καθημερινές 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00 – 16:00
Ικαρίας 32 & Βουλιαγμένης 22, Γλυφάδα

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Red Bull Basement 2026: Από την Ελλάδα στη Silicon Valley - η επόμενη μεγάλη ιδέα ξεκινά εδώ

Market news / Red Bull Basement 2026: Από την Ελλάδα στη Silicon Valley - η επόμενη μεγάλη ιδέα ξεκινά εδώ

Καινοτόμα μυαλά από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τις ιδέες τους διεκδικώντας μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό στη Silicon Valley των ΗΠΑ - το απόλυτο hub τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας - και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων.
THE LIFO TEAM