Το CruiseInn, ο μοναδικός διαγωνισμός ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών ιδεών που διοργανώνεται εν πλω (σε ένα κρουαζιερόπλοιο!) επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι και θα προσφέρει σημαντικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες, προκειμένου να ξεκινήσουν την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας. Η δράση φέτος καθιερώνεται ως θεσμός από το ThinkBiz, τον Φοιτητικό Οργανισμό Επιχειρηματικότητας με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα.

 

 

 

Με μεγάλους χορηγούς τις εταιρείες tripsta (travelplanet24/airtickets®), e-food.gr και Aldemar Resorts, τo CruiseInn σαλπάρει φέτος δύο φορές στο Αιγαίο Πέλαγος: 16-20 Μαΐου με θεματική τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό και στις 17-21 Οκτωβρίου με θεματική την Γαστρονομία, τα Τρόφιμα και τα Ποτά. Πρόκειται για δύο θεματικές τις οποίες επέλεξαν στοχευμένα οι δύο διοργανωτές του hackathon καθώς αποτελούν «πυλώνες» εταιρικής στρατηγικής, αλλά και καθώς συνδέονται με τομείς οι οποίοι έχουν σημαντικές προοπτικές οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, το CruiseInn θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη.

 

 

 

Οι τρεις νικήτριες ομάδες κάθε κρουαζιέρας θα μοιρασθούν συνολικά έπαθλα 3.500 ευρώ (συνολικά 7.000 ευρώ), μία ευγενική χορηγία της Celestyal Cruises, ενώ θα τους παραχωρηθούν υπηρεσίες φιλοξενίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης από τους υποστηρικτές του CruiseInn: το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Orange Grove της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Αθήνα, το Blue Growth, το The Cube Athens και το Impact Hub Athens.

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους για την κρουαζιέρα-hackathon στον τομέα του Τουρισμού/Πολιτισμού στο getcruiseinn.com. Στην  κρουαζιέρα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, είτε έχουν οι ίδιοι μία επιχειρηματική ιδέα είτε θέλουν να εισφέρουν τις δεξιότητές τους.